• post@majetic.no
  • +47 481 38 129

Velkommen til AS Majetic Rør og Bygg
Hvem vi er og hva vi står for

Om oss

AS Majetic Rør og Bygg tar hånd om prosjektet ditt enten du skal renovere badet, pusse opp leiligheten eller bygge drømmehuset. Luksus eller helt vanlig standard? Du bestemmer. Vi skreddersyr løsninger etter dine ønsker og behov, og bistår gjerne med råd og innspill underveis.

AS Majetic Rør og Bygg er totalentreprenør med lang og bred erfaring. Alle våre ansatte har solid kompetanse slik at du kan være trygg på at alt blir gjort i henhold til norske regler og forskrifter. Vi tilbyr god kvalitet til konkurransedyktig pris, og setter vår ære i å holde avtaler og frister.

Vi holder til i Oslo og tar oppdrag på hele Østlandet. Hvert år gjennomfører vi nærmere 100 oppdrag som rehabilitering av baderom, tilbygg og nybygg.

Våre ansatte har solid og bred kompetanse innen sine fagfelt; rørleggere, murere, flisleggere og snekkere. En av medarbeiderne er også spesialist med godkjenning for sveisemembran.

Alle håndverkerne våre er ansatt i bedriften og vi benytter ikke innleid arbeidskraft. Det gir god kvalitetssikring og full kontroll på gjennomføringen. Vi legger stor vekt på godt arbeidsmiljø og er overbevist om at det kommer kundene våre til gode gjennom smidige prosesser og godt sluttresultat.

Grunnlaget for AS Majetic rør og bygg ble lagt i 2006. I dag er vi totalt 12 medarbeidere som jobber ut fra lokalene våre på Høvik.

Målet vårt er å ha en stabil bedrift og fornøyde kunder som benytter seg av tjenestene våre igjen og igjen. Vi håper du blir en av dem. Velkommen!